söndag 22 maj 2011

Två tips.

Jag vill här passa på o ge två tips.
Tips 1: När du ska sätta dig till ro framför TV.n på kvällen se till att du har mobilen på bordet vid soffan. Om du inte har det så sitt INTE o smörj in fötterna. Jag gjorde detta misstag. Där satt jag i godan ro o masserade fossingarna med den väldoftande fotkrämen o njöt faktiskt lite. Då ringer min mobil, utan att tänka mig för flög jag upp o steppade ut på laminatgolvet, jag säger bara "Bambi på hal is" släng dig i isen. Det  blev en blandning av quick step o rumba nedanför midjan, ovanför viftade armarna som på en väderkvarn, hade ett flygplan passerat utanför hade de trott jag signalerade SOS på teckenspråk. Av denna ogymnastiska handling blev det desto bättre inga skador, bara en sträckning i höger hälsena. Så ta lärdom av detta. Kan tala om att det var en försäljare som ringde på mobilen, han fick inte sålt något.
 

Tips 2: Detta gäller de som har hund/hundar. Är ni ute o går en stilla fin försommarmorgon o befinner er mellan två slånbuskage. Gör inga inkallningsövningar där. Där flyger olika flugor i stora mängder o då är det ingen bra kombination att berömma hunden då den kommer med ett långdraget BRAAAAA. När du formar munnen för att säga detta ord så har du den ganska vidöppen. Jag gjorde detta misstag och in i munnen flög säkert 1 hg blandade småflugor. Det är inte bara äckligt, det är livsfarligt då man genast får en kraftig hostattack o lättare andnöd. Sen kommer kräkattacken då man tänker på att det surrar x antal småflugor i magen bland knäckemacka o te, synnerligen osmakligt. Denna varning kan även gälla de ickehundägare som går ut o är trötta med ihållande gäspningar. Det bästa är i båda fallen vid öppnandet av munnen , håll handen för eller gå med munskydd. Munskydd kan dock se lite konstigt ut att använda på en morgonpromenad.
Jag hoppas nu att jag bidragit med två ganska bra tips för er alla,  glöm inte att ha mobilen vid er sida då fötterna är insmorda och handen för munnen på morgonpromenaden innan ni säger BRAAAA eller gäspar. Ha det bra folks. 








3 kommentarer:

UllaJohanna sa...

Vacklar ut med handen för munnen och är ruggigt noga med att ha tofflorna på fossingarna..

(Skrattkramper....)

Kramen på sig!!!

Anonym sa...

Du är banne mig inte klok. Jag skrattade så tårarna rann. Var får du allt ifrån?!
Du verkar inte så hemtam när det gäller insmörjning av diverse kroppsdelar. Själv har jag låååång erfarenhet av detta, och kan ge dig ett bra tips: Ta ALLTID med ett par strumpor till soffan - förslagsvis när du hämtar krämen. Kräm på + strumpa på = ofarligt.
När det gäller att gå och gäspa i skogen och säga BRAAA vet jag inte riktigt ... Är det jämförbart med att gå på kyrkogården och sjunga Living on a prayer? I alla fall finns det inga djur där som flyger vilse in i munhålan. Kanske har de bättre flygledare - jag tror de sitter i kapellets torn.
/Annette

Mia sa...

Uffematten: Bra då är du garderad ;-) Kram o håll stilen ;-)

Annette: Strumporna fanns till hands, men inte till fots. Det hinns inte med att krångla på dem då telefonen ringer. Därav denna Quick-step på laminatgolvet.
Ang. din sång på kyrkogården skulle jag vilja tipsa dig om att utesluta alla A i texten, kan då slinka in en eller annan småfluga. Välj istället en rysk låt, finns mest konsonanter där, det är säkrare.;-)